Фото: скріншот з відео

До зали Верховної Ради урочисто внесли державний прапор з 1991 року (відео)

У четвер, 24 серпня, в День Незалежності України до зали Верховної Ради урочисто внесли той самий прапор, який вперше у пленарну залу вносили у той же день 1991 року.

Відео оприлюднив у Telegram-каналі народний депутат Ярослав Железняк.

"І святкову частину закінчили внесенням саме того прапору, який внесли у пленарну залу 24 серпня 1991 року після ухвалення Акту проголошення незалежності України", — написав він.

За словами Железняка, у святковому засіданні Верховної Ради взяли участь представники різних держав та дипломати.

Нагадаємо, другий рік поспіль Україна відзначає День Незалежності в умовах повномасштабної війни. У низці міст та областей заборонили проведення масових заходів 23-24 серпня з міркувань безпеки, водночас у країнах Європи та США готуються відзначати головне свято нашої держави.

Варто відзначити, що у Києві, Чернігові, Кривому Розі, на Полтавщині та Миколаївщині заборонили масові заходи та святкові урочистості на День державного прапора та День Незалежності України. Це пов'язано із ймовірними обстрілами російських загарбників.

Українців також попередили про імовірні масовані ракетні атаки на День Незалежності 24 серпня. Громадян закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. У розвідці зауважували, що це може трапитись на день раніше або пізніше, або тривати кілька днів і кілька хвиль поспіль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.08.2023 16:28