Доба в АТО: 19 обстрілів, втрат серед українських захисників немає

29 СЕРПНЯ 2017 07:23

Наприкінці минулої доби незаконні збройні формування продовжили поодинокі обстріли позицій сил АТО.  Загалом, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 19 разів обстрілювали українські позиції.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони у Facebook.

Зазначається, що як і попередні декілька днів, неспокійно залишалось у районі Авдіївської промзони.

«З 18 години і до опівночі бойовики тричі обстрілювали наші позиції, використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. А близько 22 години злочинці випустили по українських укріпленнях 4 міни калібру 82 міліметри. Крім того, на Донецькому напрямку факти застосування ворогом зброї були зафіксовані у районі шахти Бутівка, Майорська та Зайцевого», – йдеться у повідомлені.

Також повідомляється, що на Приморському напрямку ввечері противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів на околицях Водяного та Широкиного. А на Луганському напрямку великокаліберний кулемет і стрілецька зброя бойовиків працювали неподалік Станиці Луганської.

Варто додати, що враховуючи пряму загрозу життю наших військових, сили АТО 4 рази відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед українських захисників немає.

Події, 29.08.2017 07:23