Доба в АТО: російсько-окупаційні угруповання 19 разів порушили перемир’я

05 ЖОВТНЯ 2017 06:17

Протягом доби терористи 19 разів порушили перемир’я. В результаті бойових дій двоє військовослужбовців сил АТО отримали поранення. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у Facebook.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир’я. У відповідь сили АТО 12 разів відкривали вогонь на ураження противника. Унаслідок бойових дій двоє наших військовослужбовців отримали поранення.», – йдеться у повідомлені штабу АТО.

Зазначається, що наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою, проте повністю контрольованою силами АТО. Ввечері бойовики проявляли активність, здебільшого, на Донецькому напрямку.

«Після 18 години ворог з гранатометів і стрілецької зброї двічі обстрілював наші позиції на підступах до Авдіївки. З цієї ж зброї проросійські найманці тричі били у районі Невельського. А близько 20 години, унаслідок ворожого гранатометного вогню неподалік Новоселівки Другої, отримав поранення один наш військовослужбовець»,– йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що на Луганському напрямку окупанти двічі били з мінометів калібру 82 міліметри по українських укріпленнях біля Кримського. Поблизу цього ж селища противник активно застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети.

«На Маріупольському напрямку вчора вдень, у результаті бойового протистояння неподалік Красногорівки, отримав осколкове поранення один український воїн. Крім того, під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ввечері опинились наші опорні пункти біля Водяного», – наголосили в штабі АТО. 

Події, 05.10.2017 06:17