Доба в АТО: терористи 22 рази відкривали вогонь, один військовий поранений (ВІДЕО)

04 ЖОВТНЯ 2017 06:26

Протягом доби терористи 22 рази порушили перемир’я. В результаті бойових дій оди військовослужбовець сил АТО отримав поранення. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у Facebook.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Під час 17 обстрілів сили АТО застосовували зброю на ураження. За уточненими даними в результаті бойових дій один український захисник отримав поранення.», – йдеться у повідомлені штабу АТО.

Зазначається, що бойовики упродовж години обстрілювали позиції поблизу Широкиного з переносної реактивної пускової установки «Град «Партизан», гранатометів та великокаліберного кулемету. Пізніше, неподалік цього ж селища ворог застосував вже 82-міліметровий міномет. А починаючи з 18 і упродовж 2 годин противник вів вогонь по опорному пункту української армії поблизу Талаківки з реактивної системи залпового вогню «Град». Тут бойовики випустили 38 реактивних снарядів.

Також, наприкінці доби на Донецькому напрямку противник двічі бив з гранатометів та великокаліберних кулеметі по наших укріпленнях на підступах до Авдіївки і Невельського. Крім того під ворожим вогнем опинились позиції сил АТО біля шахти Бутівка, Зайцевого, Майорська.

На Луганському напрямку бойовики ввечері і вночі 4 рази з гранатомету і стрілецької зброї обстрілювали наших захисників на околицях Трьохізбенки.

Українські бійці жорстко відповідали противнику. Унаслідок цього протистояння, близько 18 години, отримав поранення один наш військовий.

 

Події, 04.10.2017 06:26