Фото: РНБО

Допис Медведєва з прапором Росії на Майдані: Данілов відповів окупанту (фото)

Колишньому президенту Російської Федерації Дмитру Медведєву потрібно звернутися до витверезника. Секретаря Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов відреагував на скандальний допис росіянина щодо київського Майдану з прапором РФ.

Відповідний допис з'явився у Twitter Олексія Данілова.

У понеділок, 12 червня, Дмитро Медведєв у Telegram з нагоди Дня Росії оприлюднив пост із фотографією, де посеред Майдану Незалежності в Києві нібито майорить російський прапор.

Секретар РНБО України креативно відповів рашисту: він запостив світлину із зображенням гамівної сорочки.

"Попросив колег із відділу психологічного кризового менеджменту передати Медведєву, заразом привітати з днем тимчасово існуючої Росії", — написав Данілов.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що його країна нині проживає нелегкі часи. А за допомогою "спеціальної воєнної операції" РФ намагається припинити війну, яку "дев'ять років веде Україна". Під час церемонії вручення державних нагород у Катерининській залі Кремля, Путін традиційно говорив про "девять лет" і "своих людей Донбасса".

Речник президента Росії Дмитро Пєсков раніше заявляв, що РФ продовжуватиме війну з Україною, щоби запобігти обстрілам своїх прикордонних областей.  

Водночас радник міністра оборони України Юрій Сак заявив, що події у Бєлгородській області свідчать про те, що це не останнє повстання в межах російських кордонів. За його словами, У РФ "вже настав переломний момент".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 12.06.2023 14:40