Фото: росЗМІ

Рашист Медведєв помріяв про Київ у День Росії, "підфотошопивши" Майдан (фото)

Колишній президент Російської Федерації Дмитро Медведєв все ще сподівається на захоплення української столиці. Він опублікував "відфотошоплену" світлину київського Майдану.

Відповідний допис з'явився у Telegram рашиста Медведєва.

Операція РФ щодо захоплення Києва провалилася ще 27 лютого 2022 року, але Медведєв продовжує мріяти про його окупацію. Скандальний російський політик 12 червня опублікував фото з київського Майдану, підписавши його "З Днем Росії!". Він також прифотошопив російський триколор замість українського прапора.

"Майдан незалежності. Скоро — площа Росії", — підписав фото Медведєв.

Фото: Telegram Медведєва

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що його країна нині проживає нелегкі часи. А за допомогою "спеціальної воєнної операції" РФ намагається припинити війну, яку "дев'ять років веде Україна". Під час церемонії вручення державних нагород у Катерининській залі Кремля, Путін традиційно говорив про "девять лет" і "своих людей Донбасса".

Речник президента Росії Дмитро Пєсков раніше заявляв, що РФ продовжуватиме війну з Україною, щоби запобігти обстрілам своїх прикордонних областей.  

Водночас радник міністра оборони України Юрій Сак заявив, що події у Бєлгородській області свідчать про те, що це не останнє повстання в межах російських кордонів. За його словами, У РФ "вже настав переломний момент".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 12.06.2023 12:50