Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Дощі, сніг і вітер: синоптики здивували прогнозом погоди на перший день тижня

У понеділок, 14 жовтня, в деяких областях Україні очікуються дощі, а в Карпатах випаде сніг. До того ж прогнозують значні пориви вітру. Вдень максимально до +19°С.

Про це повідомив "Укргідрометцентр". Синоптики зазначили, що сьогодні передбачається переважно хмарна погода з проясненнями.

"Уночі в Україні, крім Півдня, помірні, вдень у Волинській, Рівненській, північних і східних областях невеликі дощі, на решті території без опадів", — йдеться в повідомленні.

Вітер західний, у східних областях південно-східний, 7-12 м/с, вночі у східних, вдень у західних, Житомирській і Вінницькій областях пориви 15-20 м/с.

Температура вдень +8...+13°С, вдень +14...+19°С.

"На високогір'ї Карпат вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів, температура вночі від +4°С тепла до 1°С морозу, вдень +2...+7°С тепла", — підсумували в "Укргідрометцентрі".

Прогноз погоди на 14 жовтня

Джерело: "Укргідрометцентр"

Нагадаємо, раніше в "Укргідрометцентрі" інформували, що в жовтні в Україні погода буде теплішою за норму. Температура повітря передбачалася вища на 1-1,5°C — в межах +7...+13°C. Місячна кількість опадів очікувалася 31-67 міліметрів, у Карпатах — місцями 77-101 міліметр. Такі показники є в межах норми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.10.2024 04:36