Артем Довбик. Джерело: "Жирона"

Довбик знову забив у Ла Лізі: команда гарантувала участь у єврокубках (відео)

Український нападник "Жирони" Артем Довбик відзначився черговим голом у чемпіонаті Іспанії. Він забив гол у ворота "Кадіса" (4:1) в домашньому поєдинку 32-го туру Ла Ліги.

Артем на 71-й хвилині зробив рахунок 3:0. Це його 18-й гол та сьомий асист у 33 матчах за "Жирону": тепер в активі українця 25 очок за системою гол+пас.

Варто зазначити, що Довбик лідирує в гонитві бомбардирів чемпіонату Іспанії, випереджаючи Джуда Беллінґема з "Реала" та Анте Будимира з "Осасуни" на два м’ячі.

"Жирона" зіграє у єврокубках

Каталонська команда гарантувала місце у євросезоні 2024/2025 після домашньої перемоги над "Кадісом" (4:1). Тепер у команди 68 балів та перевага у 21 очко над восьмою сходинкою, яка не дає права виступати в єврокубках. Цікаво, що "Жирона" вперше в сезоні зіграє у єврокубковій кампанії — раніше найкращим досягненням клубу було 10-те місце в Ла Лізі. Зараз команда Артема Довбика та Віктора Циганкова розташувалась на третій позиції чемпіонату Іспанії.

Нагадаємо, нападник "Жирони" Артем Довбик забив гол в матчі 31-го туру Ла Ліги проти мадридського "Атлетіко". Завдяки забитому голу Артем одноосібно очолив перегони бомбардирів Ла Ліги.

Недавно Артем Довбик забив два голи за "Жирону" в чемпіонаті Іспанії. Каталонська команда, за яку також виступає ще один українець Віктор Циганков, перемогла севільський "Бетіс" із рахунком 3:2.

Раніше стало відомо, що керівництво іспанського футбольного клубу "Жирона" прагне продовжити контракти з Артемом Довбиком і Віктором Циганковим, а також головним тренером команди Мічелом Санчесом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.04.2024 08:01