ДПСУ: 300 громадян Індії отримали відмову у перетині кордону

15 ЛИСТОПАДА 2017 11:40

Учора вранці в аеропорту «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби не пропустили в Україну 19 громадян Індії. Під час паспортного контролю іноземці не змогли підтвердити мети своєї подорожі, повідомляє TrueUA.

На сайті Держприкордонслужби зазначається, що індійці прилетіли в нашу країну рейсом з Астани. У ході оформлення вони заявили прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», що прямують з релігійною метою на декілька днів, при цьому іноземці мали українські візи. Однак прикордонники звернули увагу, що мандрівники подорожували з чималою кількістю речей, це викликало підозру їх участі в заявлений меті поїздки. Зважаючи на всі обставини охоронці кордону відмовили громадянам Індії у перетині держрубежу. Наразі 9 осіб вже відправлено  зворотнім рейсом до країни, з якої вони прибули, ще 10 іноземців буде повернуто сьогодні до Астани іншим рейсом. 

«За 9 місяців цього року під час перетину державного кордону України майже 300 громадян Індії на змогли підтвердити мети своєї поїздки в нашу країну», – наголосили в прес-службі ДПСУ.

Події, 15.11.2017 11:40