Фото: ілюстративне. Джерело: president.gov.ua.

Дрони СБУ вдарили по базі берегової охорони окупантів на озері Донузлав в Криму, — ЗМІ

Морські та повітряні дрони Служби безпеки України завдали ударів по російській базі берегової охорони на озері Донузлав у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

"Минулої ночі окупаційні військово-морські сили РФ проводили навчання із захисту акваторії озера Донузлав в Криму. Завдяки дронам СБУ ці навчання стали провалом, бо росіяни не змогли захистити навіть свою базу, не кажучи вже про акваторію озера", — розповів співрозмовник видання.

Зазначається, що внаслідок влучних ударів на базі було уражено та виведено з ладу: штаб з пунктом управління, склад боєприпасів і техніки, електропідстанція, технічні споруди, вогневі позиції ворога.

"Це — ще одне нагадування ворогу, що український Крим перетворюється для росіян на пастку, в якій їх будуть систематично знищувати. Бо, як казав Голова СБУ Василь Малюк, "смерть — це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам", — повідомило поінформоване джерело видання.

Нагадаємо, вночі 16 липня дрони нібито атакували завод у селищі Корєньово Курської області. Спалахнула масштабна пожежа.

Також у ніч на 15 липня, за словами росіян, безпілотники атакували Брянську область Російської Федерації. Дрони нібито були збиті у небі над регіоном та не досягли своїх цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.07.2024 14:44