Фото: росЗМІ

Друга істерика за день: росіяни скаженіють через повернення командирів оборони "Азовсталі" додому

Щойно росіяни влаштували істерику через передачу Сполученими Штатами Америки касетних боєприпасів Україні, але знайшли ще нову причину влаштувати скандал. Цього разу представників країни-агресорки обурило те, що Туреччина без відома Росії віддала Україні п'ятьох командирів-захисників Маріуполя.

Про це пишуть росЗМІ.

У Кремлі заявили, що Росію ніхто не попереджав про наміри повернути в Україну військових командирів.

"Повернення з Туреччини в Україну ватажків терористичного "Азову" (злочинний режим РФ вважає "Азов" терористичною організацією, — ред.) є порушенням умов домовленостей, умови повернення порушила як турецька сторона, так і Київ", — заявив Пєсков.

Він переконує, що за умовами домовленостей українські військові командири мали знаходитися на території Туреччини до моменту закінчення "конфлікту".

У суботу, 8 липня, до України повертаються п'ятеро командирів захисників Маріуполя. Це сталося після російського полону і кілька місяців вимушеного перебування у Туреччині. Разом з главою держави з Туреччини додому вирушили легендарні командири Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко та Денис Шлега.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.07.2023 19:59