Наслідки ДТП у Києві. Джерело: Нацполіція

ДТП у центрі Києва: іноземець на Audi врізався в металевий паркан, є травмовані (фото)

У суботу, 27 липня, в дорожньо-транспортній пригоді в центрі Києва постраждало троє громадян. Поліцейські зʼясовують обставини автопригоди.

Про це поінформували в поліції Києва.

"Повідомлення про подію надійшло сьогодні близько 17:00. На місці працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку, патрульні поліцейські та лікарі", — йдеться в інформації від правоохоронців.

За попередньою інформацією, 19-річний водій позашляховика Audi, громадянин іншої країни, рухаючись по вулиці Михайлівській, не впорався з кермуванням і скоїв наїзд на металевий паркан. Унаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали троє осіб — два пасажири автівки, молодики віком 21-22 років, і пішохід, чоловік 1971 року народження.

"Постраждалих лікарі госпіталізували до медичних закладів для надання допомоги в умовах стаціонару. Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння — прилад "Драгер" показав, що керманич позашляховика був тверезим", — уточнили київські поліцейські.

Вони підсумували, що слідчі продовжують працювати на місці події, розв’язуючи питання правової кваліфікації.

Нагадаємо, що 23 липня в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса та легковика. Водій останнього втік із місця події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.07.2024 19:54