Фото: соцмережі / ілюстративне

ДТП у Львові за участю патрульної поліції: чоловік помер у лікарні

У Львові у п'ятницю, 17 листопада, екіпаж патрульної поліції збив пішохода. Після ушпиталення чоловік помер у місцевій лікарні.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

За даними правоохоронців, сьогодні зранку на вулиці Яворницького за участю службового автомобіля патрульної поліції сталася дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля та пішохода.

"Потерпілого ушпиталили. Однак, на жаль, у лікарні чоловік помер. На місці події працюють всі необхідні служби. Департаментом патрульної поліції проводиться службове розслідування", — йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що патрульні відсторонені від виконання службових обовʼязків та надають необхідні покази. Обставини ДТП наразі встановлюються.

Нагадаємо, 14 листопада у Львові жінка потрапила під колеса автобуса, який курсує за маршрутом автостанція "Західна" — вул. Вашингтона. Її визволяли перехожі.

Раніше у поліції повідомляли, що упродовж січня-жовтня поточного року поліцейські склали 128 992 протоколи за керування громадянами автівками у стані сп’яніння. Відомо, що за керування авто у стані сп’яніння передбачено покарання від штрафу (до 51 тисяча гривень) до адмінарешту на 15 діб та конфіскації транспортного засобу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.11.2023 11:32