Фото: sport.ua

Дві команди Першої ліги вийшли в УПЛ: хто виборов місця в еліті

У Першій лізі сезону 2022/23 визначилися два клуби, які вибороли місця в українській Прем'єр-лізі на наступний сезон. Це сталось за два тури до кінця змагань.

Про це повідомляє офіційний сайт ПФЛ.

Для конкурентів в боротьбі за "місце під сонцем" стали недосяжними "Полісся" з Житомира та київська "Оболонь". У шостому турі чемпіонської групи вони були сильнішими за кременчуцький "Кремінь" і "Ниву" з Тернополя відповідно.

Варто відзначити, що "Поліссю" та "Оболоні" можуть скласти компанію в УПЛ дві команди Першої ліги, які посядуть підсумкові третє-четверте місця. Вони зіграють перехідні матчі з клубами, що завершать сезон у Прем'єр-лізі на 13-14-й позиціях. На цю мить там розташувалися "Минай" і "Рух".

Нагадаємо, київське "Динамо сенсаційно поступилось одеському "Чорноморцю" у 26-му турі української Прем'єр-ліги. У поєдинку було забито п'ять голів.

Варто відзначити, що у матчі першого туру другого етапу Першої ліги між житомирським "Поліссям" і запорізьким "Металургом" (1:2) стався скандал. Один з футболістів штовхнув в спину жінку-арбітра Софію Причину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.05.2023 16:25