Фото: Нацполіція

Двоє людей загинули, десятеро — поранено: на Полтавщині автобус зіткнувся із легковиком

У неділю, 30 липня, на автодорозі між селами Проні та Стасі Полтавського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули двоє людей.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Правоохоронці встановили, що автобус РУТА зіткнувся з автомобілем Volkswagen Tiguan. Внаслідок ДТП на місці події загинув 40-річний водій легковика та 56-річна пасажирка маршрутного автобуса. 

Також тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали пасажирка легковика та 10 пасажирів автобуса, серед яких одна малолітня дитина. Всіх постраждалих доставили до лікарні. Встановлено, що на момент зіткнення в автобусі перебували 17 пасажирів та водій. 

ДТП на Полтавщині

Фото: Нацполіція

"За даним фактом слідчим підрозділом Головуправління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини події", — йдеться у повідомленні.

ДТП на Полтавщині

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 27 липня у Бориспільському районі Київської області трапилася дорожньо-транспортна пригода. Унаслідок аварії постраждали дев'ятеро людей, троє з них — у критичному стані.

26 липня на автодорозі Полтава-Красноград (Полтавська область) трапилася аварія. Там, поблизу села Кошманівка, зіткнулись автокран GROVE GMK 2035 та маршрутний автобус "Еталон" сполученням Дніпро-Суми. Унаслідок ДТП водій автобуса, 1983 року народження, мешканець Дніпропетровської області, загинув на місці події. В автобусі також перебувало близько 12 пасажирів, з них одну пасажирку, 1991 року народження, травмовано та доставлено до лікарні. Згодом у медзаклади для обстеження звернулись ще двоє дітей віком дев'ять та десять років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.07.2023 23:25