Фото: Instagram-сторінка Олени Кравець

Екс-акторка "Кварталу 95" замилувала фото підрослих двійнят

Відома українська акторка та ведуча Олена Кравець поділилася фото зі своїми дітьми. На світлині можна побачити, як восьмирічні Катя та Іван позували перед мамою в обіймах.

Фото, на якому малеча позує разом, акторка поділилася у своєму Instagram. Для фото дівчинка одягнула рожевий светр, а її брат обрав чорну футболку з написом Bro.

Водночас колишня зірка "Кварталу 95" з гумором прокоментувала цю світлину. 

"Рідкісні хвилини злагоди між бро та сістер", — написала Кравець.

Двійнята Кравець

Фото: Instagram-сторінка Олени Кравець

Відомо, що донька та син акторки навчаються у третьому класі. Діти відвідують одну з приватних шкіл столиці. Окрім маленьких двійнят в Олени та її чоловіка Сергія є й доросла донька Марія. У дівчини вже є хлопець, якого звати Ростислав, з яким вони разом вже понад один рік. Марія не навчається в університеті, а проводить благодійні танцювальні заходи зі своєю командою та допомагає мамі з подкастом.

Сама Кравець раніше зізнавалася, що народила молодших дітей трішки запізно. За її словами, їй було неабияк складно поєднати роботу, особисте життя і виховання двійнят.

"Це важко, але ж я не єдина. Діти — це важко, але ти з ними дуже дорослішаєш, вони просто вимагають від тебе дорослої позиції. Як на мене, я кажу за себе, а не за всіх жінок, я народила їх трохи запізно, в 39 років. Вони зараз вже більш інтегровані в моє життя, а раніше мені потрібно було трохи на шпагаті роз'їжджатися: робота, те, що мені подобається, і та ступінь зануреності в їхнє життя була дуже велика. Вони вимагали, щоб біля них крутився весь світ і я", — розповідала вона.

Нагадаємо, у вересні ми писали, що відома українська акторка Анна Кошмал вдруге завагітніла. Наразі артистка разом з чоловіком виховує шестирічного сина Михайла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 08.10.2024 10:19