На фото: Олександр Усик (зліва) та Ентоні Джошуа (справа). Джерело: Instagram Усика

Екс-чемпіон порадив Джошуа взяти у ринг з Усиком биту: це єдиний спосіб перемогти українця

У колишнього чемпіона світу Ентоні Джошуа є шанс перемогти українського боксера Олександра Усика лише за допомогою бити. В інших випадках британцю забракне майстерності.

Таку заяву зробив колишній чемпіон Карл Фроч у YouTube-каналі Froch on Fighting. Він, зокрема прокоментував можливий третій бій між володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та екс-чемпіоном Ентоні Джошуа.

"Перегляд третього бою мене не хвилюватиме, тому що Усик двічі переконливо переміг Джошуа. Олександр переможе Ентоні у третьому поєдинку. Він уже зробив це двічі, тож зробить і втретє", — сказав Фроч.

Екс-чемпіон наголосив, що нічого не має проти Джошуа, просто Усик — класний боксер.

"Він настільки хороший у рингу, що я не можу уявити його поразку. Усик надере дупу Джошуа. Ентоні не зможе його побити, це неможливо, якщо він не візьме у ринг биту", — заявив Фроч.

Варто зазначити, що Олександр двічі переміг Джошуа — у вересні 2021 року одноголосним рішенням суддів, у серпні 2022-го — роздільним.

Раніше британський боксер Ентоні Джошуа прокоментував майбутній реванш між українцем Олександром Усиком, який є володарем титулів WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі, та британцем Тайсоном Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф'юрі записав відеозвернення до українського чемпіона Олександра Усика у процесі підготовки до реваншу. Водночас "Циганський король" ретельно готується до майбутнього бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.08.2024 22:16