Фото: Tlegram-канал "Інгульця"

Екс-гравець "Шахтаря" очолив "Інгулець"

Колишній гравець донецького "Шахтаря" та харківського "Металіста" Василь Кобін призначений головним тренером "Інгульця". Подробиці контракту клубу з фахівцем не розголошуються.

Про це йдеться у Telegram-каналі клубу з Петрового.

Василь Кобін з червня 2019 по березень 2021 року тренував "Минай". Останнім працевлаштуванням був "Металіст", де Кобін обіймав посаду спортивного директора. Він також працював експертом на телебаченні Української Прем'єр-ліги.

Що відомо про Василя Кобіна

Новоспечений тренер "Інгульця" народився 24 травня 1985 року у селі Страбичово, Закарпатська область — український футболіст, захисник та півзахисник. Нині — футбольний тренер. Василь Кобін виступав за "Карпати", "Шахтар", "Металіст", "Минай", був гравцем збірної України (11 матчів).

"Раді вітати Василя Васильовича у футбольній родині "Інгулець", — йдеться у повідомленні клубу.

Раніше повідомлялось, що тренер львівських "Карпат" Мирон Маркевич наразі не збирається покидати команду. Чутки про його можливий відхід з клубу виявились неправдою.

Нагадаємо, львівські "Карпати" достроково вийшли в Українську Прем'єр-лігу. Це сталося після перемоги над "Полтавою" (1:0) у шостому турі чемпіонської групи Першої ліги. Команда у підсумку посіла другу сходинку у Першій лізі, поступившись чемпіонством "Інгульцю".

Також  стало відомо, що чемпіон України з футболу, яким є донецький "Шахтар", гратиме у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2024/25. Український клуб отримав пряму путівку, оскільки іспанський "Реал" став переможцем, перемігши у фіналі дортмундську "Боруссію" з рахунком 2:0.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.06.2024 22:52