Фото: ПЦУ

Епіфаній проведе Великоднє богослужіння: коли і де дивитися

Уночі 16 квітня головні закриті богослужіння транслюватимуться онлайн центральними телеканалами. Також службу в прямому ефірі можна буде переглянути на інтернет-платформі ПЦУ в YouTube і в Facebook.

Про це повідомили в прес-службі Православної церкви України.

Вірян просять за можливості переглянути богослужіння онлайн, а у разі присутності у храмі не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Урочисті богослужіння Митрополит Київський і всієї України Епіфаній проведе в кафедральному Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі. Загалом служба триватиме з 23:00 до 04:00, а хресний хід розпочнеться о 23:50.

Відзначимо, Служба безпеки України закликала українців обмежити відвідування масових заходів перед великодніми святами та під час них.

Нагадаємо, у Києві святкові молебні на Великдень заплановані у 163-х культових спорудах. Храми та собори будуть відкриті для усіх вірян для вечірніх та ранкових молебнів 15-го та 16-го квітня. У Великодню ніч комендантська година триватиме як завжди з 00:00 до 05:00. 

Віряни, які прийдуть на службу до комендантської години, повинні залишитися в церкві до її закінчення. Обмеження в Києві та області діють з 00:00 до 05:00.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.04.2023 22:00