Фото: dmitryfirtash.com

Фірташ викупив частку телеканалу "Інтер" у Льовочкіна і змінив керівництво компанії

У вівторок, 14 листопада, акціонери ПрАТ телеканалу "Інтер" змінили керівництво компанії. У липні 2023 року бізнесмен Дмитро Фірташ викупив частку медіа у Сергія Льовочкіна.

Про це повідомляється на сайті телеканалу та на сайті Group DF.

"У керівних органах основного телевізійного активу Group DF — телеканалу "Інтер" (Inter Media Group) відбулися зміни. Зокрема припинено повноваження Ганни Безлюдної як члена Наглядової ради компанії", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вона продовжить співпрацю з компанією на рівні Group DF media — головної компанії Group DF у медійному бізнесі.

"Також припинено повноваження Голови Правління телеканалу "Інтер" Катерини Шкуратової. Вона продовжить роботу у новому медійному міжнародному проекті компанії", — додали на сайті.

Крім того, відбулися зміни у складі правління товариства. Новою головою правління телеканалу "Інтер" призначено Олександра Пилипця.

Варто додати, що раніше Льовочкін був міноритарієм "Інтера", маючи 20% у кіпрській GDF Media Limited через Ovitilio Ltd. Проте у липні 2023 року він продав 100% акцій Ovitilio Ltd на користь компанії Group DF Holdings Limited. У зв'язку з цим частка Фірташа в "Інтері" збільшилася з 53,4% до 59,5%.

Нагадаємо, наприкінці червня Республіка Білорусь надала українському бізнесмену Дмитру Фірташу дипломатичну посаду. Таким способом він намагається уникнути екстрадиції до США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 14.11.2023 19:59