Фото: Instagram-сторінка Джорджа Болдока

Футболіста збірної Греції знайшли мертвим у басейні

Помер 31-річний гравець грецького "Панатинаїкоса" та національної збірної Греції Джордж Болдок. Тіло покійного футболіста виявили у басейні орендованого будинку.

Як повідомляє Gazzetta.gr, Болдок перестав відповідати на дзвінки дружини, після чого вона зв'язалася із власником будинку, який і знайшов тіло покійного.

Причини смерті гравця грецької збірної невідомі. Зазначається, що на тілі футболіста не було виявлено слідів насильства.

"Панатінаїкос" зафарбував свої соціальні мережі в чорний фон, а люди з команди не могли повірити в трагічну подію. Також шоковані футболісти та керівництво збірної Греції, яка перебуває в Лондоні", — зазначає видання.

Варто зауважити, що національна команда Греції у четвер, 10 жовтня, має зіграти проти збірної Англії у межах третього туру Ліги націй.

Що відомо про Джорджа Болдока

Футболіст народився у Великій Британії 9 березня 1993 року. Він мав грецьке коріння і змінив громадянство. З 2022 року він провів 12 матчів за збірну Греції на позиції правого захисника. До переходу у грецький "Панатинаїкоса" він грав за англійський "Шефілд Юнайтед", у складі якого провів понад 200 матчів. Також він виступав за інші англійські клуби та ісландський "Вестманнаейяр".

Нагадаємо, у вересні Федерація боксу повідомляла, що боксер збірної України Аркадій Карцан помер. 25-річний спортсмен три дні перебував у комі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.10.2024 13:08