Фото: сайт "Полісся"

Футбольний клуб, за який вболіває Усик, побудує новий стадіон: подробиці

Футбольний клуб "Полісся" планує побудувати футбольний стадіон у Житомирі. Він повинен вміщати 10 тисяч глядачів.

Про це повідомляє "Трибуна" з посиланням на джерела у "Поліссі". За даними ЗМІ, майбутній стадіон зможе використовуватися як мультифункціональна арена для проведення концертів та кіберспортивних заходів. Проект мають презентувати навесні 2024 року.

Наразі команда грає свої домашні матчі на Центральному міському стадіоні "Полісся", який вміщує трохи менше ніж шість тисяч глядачів.

Співпраця Усика з "Поліссям": що відомо

У липні цього року стало відомо, що чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA-Super, WBO, IBF та IBO Олександр Усик повертається в український футбол. 36-річний боксер підписав однорічну офіційну угоду щодо футбольної співпраці із житомирським колективом. Усик вибрав для себе 17-й ігровий номер.

Варто відзначити, що Усик уже грав за "Полісся": у лютому 2022 року в рамках Winter Cup 2022 боксер виходив на заміну, після чого Олександр заявив про бажання спробувати свої сили в Українській Прем'єр-лізі у складі житомирського клубу.

Нагадаємо, уболівальники спорту незабаром матимуть можливість наживо відвідувати спортивні події та стежити за улюбленими командами та спортсменами безпосередньо з трибун спорткомплексів і стадіонів. Для цього розроблено відповідні заходи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.12.2023 17:57