Фото: Нацполіція

Гамселив кулаками, ногами та праскою по голові: у Києві зять вбив тещу

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який на смерть забив свою тещу під час конфлікту. Жінка померла на місці.

Про це повідомила поліція Києва.

Як розповіли правоохоронці, інцидент стався у квартирі на вулиці Райдужна. Там 41-річний зловмисник напідпитку вчинив конфлікт із 79-річною тещею. Під час сварки чоловік забив жінку до смерті, а потім сам подзвонив у поліцію та повідомив, що виявив без ознак життя матір своєї співмешканки. Він запевняв, що жінка могла загинути внаслідок нещасного випадку, впавши на табурет.

"Втім, по прибуттю на місце події, правоохоронці виявили на тілі 79-річної місцевої мешканки численні тілесні ушкодження. У подальшому поліцейські встановили, що до побиття причетний сам заявник — зять загиблої, який мешкав разом з нею в одній оселі", — йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік у ході конфлікту почав бити пенсіонерку кулаками, ногами та праскою по голові. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

"Слідчі затримали 41-річного місцевого мешканця у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України неподалік від місця події. Відомо, що останній вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину", — зауважили у поліції.

Наразі зловмиснику оголошено підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує до десяти років тюрми.

У Києві чоловік напідпитку смертельно побив тещу

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 9 жовтня у Броварському районі Київської області чоловік кидався зі сокирою на всіх, хто його оточував. Правоохоронці, які приїхали на виклик, застрелили агресивного правопорушника після того, як він проігнорував попереджувальний постріл.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.10.2024 22:56