Фото: Telegram-канал Олександра Сирського

Генерал Сирський прокоментував фейкове захоплення росіянами Бахмута

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський прокоментував ситуацію у Бахмуті. Генерал-полковник переконує, що місто залишається під контролем Збройних сил України.

Про це у Telegram написав Олександр Сирський.

Генерал зазначив, що постійно працює з підрозділами, які виконують завдання у найгарячіших точках на передовій. Командувач Сухопутних військ переконаний, що від того, що кожен воїн робить просто зараз на своїй ділянці фронту, залежить рух вперед всієї української армії.

"Зустрівся з солдатами і командирами, що зруйнували міф про непереможність "вагнерівців" та російських десантників. Ворог слабшає і намагається прикрити свої провали новими й новими фейками про взяття Бахмута. Але правда в тому, що вдала робота Збройних сил України спростовує всі старання російських пропагандистів. Бо це наша земля. А Бахмут — це Україна", — наголосив Сирський.

Нагадаємо, ворог поширює неправдиву інформацію щодо висвітлення українською стороною ситуації навколо Бахмута. Окупанти вказують на нібито встановлену цензуру щодо даного напрямку бойових дій.

Також прикордонники спростували фейкові заяви РФ про нібито захоплення містаУкраїнські військові показали, які відбивають атаки рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2023 17:37