Фото: Генштаб ЗСУ

Генштаб показав, як ЗСУ у Британії проходять навчання з ведення оборонного бою

Українські військові проходять у Великій Британії підготовку з ведення вогню зі стрілецької зброї в оборонному бою. Навчання проводиться інструкторами Сухопутних військ Збройних сил Великої Британії у рамках багатонаціональної навчальної операції "Інтерфлекс" з базової загальновійськової підготовки особового складу ЗСУ.

Про це повідомив український Генштаб та опублікував відповідні фото.

Військові пояснюють, що ця підготовка дає змогу оволодіти необхідними тактичними вміннями, підвищує безпеку та професіоналізм дій Збройних сил України, щоби військовослужбовці могли вправно використовувати отримані необхідні тактичні знання для захисту України.

військовий

Фото: Генштаб ЗСУ / Facebook

"Під експертним керівництвом інструкторів Збройних сил Велика Британія, новобранці Збройних сил України стають підготовленішими до бойових умов. Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії продовжує підтримувати народ України та невпинно співпрацює з нашими міжнародними партнерами, щоб надавати постійну підтримку Україні у відповідь на тривале порушення Росією міжнародного права", — зазначили у Генштабі.

ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ / Facebook

Військові вказують, що це безцінно, оскільки народ України продовжує боротися за своє право жити в суверенній, незалежній і демократичній державі.

навчання військових

Фото: Генштаб ЗСУ / Facebook

Нагадаємо, речник Пентагона підполковник Гаррон Гарн повідомив, що близько 400 українських військових почали навчання на американських танках Abrams M1 в Німеччині. Програма триватиме до 12 тижнів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.05.2023 12:18