Фото: "Слуга народу"

Гетманцев "проштовхує закон про пільги для лотерей, в яких мав долю", — екс-нардеп

Український політик Борислав Береза заявив, що чинний парламентар від "Слуги народу" Данило Гетманцев "проштовхує" закон про 10-кратні пільги для лотерей. За його словами, МСЛ за новим проектом закону отримає право на 10-кратну знижку на сплату за ліцензії.

Про це Борислав Береза заявив у Telegram.

Він зазначив, що за словами нардепки Ніни Южаніної, до того як стати депутатом, Гетманцев володів часткою в лотереї МСЛ, для якої тепер відстоює пільги на ліцензію.

"Читаю новину про те, що Гетманцев проштовхує закон про 10-кратні пільги для лотерей, в яких мав долю. Але ми ж віримо, що він це робить виключно без власного інтересу та з альтруїзму? За даними ЗМІ, цей проект закону призведе до мільйонних збитків бюджету і навіть поставить під загрозу допомогу від МВФ. Але це ж дрібниці на фоні всього, що відбувається? Чи ні?" — написав Береза.

Нагадаємо, що журналісти-розслідувачі виявили, що нардеп від "Слуги народу", голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев приховує сімейні статки у Франції, а його мати мала бізнес в окупованому Криму після 2014 року.

У 2019 році, після вступу до команди Володимира Зеленського, Гетманцев задекларував бізнес своєї мами, її нерухомість та її автомобілі. Водночас журналісти зазначають, що мати Гетманцева  засновниця одного з найвідоміших в Україні туроператорів TPG.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.11.2023 21:40