Фото: Instagram Jerry Heil та alyona alyona

Глядачам в Україні заборонено голосувати за alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Відповідно до правил міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", глядачам в Україні заборонено голосувати за представника своєї держави. Водночас українці, які проживають за кордоном у країні-учасниці першого півфіналу і користуються послугами іноземного мобільного оператора, можуть віддати голос за дует Jerry Heil та alyona alyona.

За правилами конкурсу, голосувати за представника своєї країни глядачі не можуть, тому українці мають можливість підтримати лише інших учасників Євробачення 2024, що у півфіналах, що у гранд-фіналі.

Так, у країнах, які не беруть участь в пісенному конкурсі, єврофани вже мають змогу віддати голос за свого фаворита. При цьому в Україні лінії для голосування відкриються після того, як на сцені виступить останній учасник першого півфіналу "Євробачення". Лінії будуть доступні лише протягом 15-25 хвилин.

сьогодні, 7 травня, можуть віддати голос за дует Jerry Heil та alyona alyona

Скріншот зі сторінки в Instagram Jerry Heil та alyona alyona

Як проголосувати

Голосування у півфіналі розпочнеться після виконання останньої пісні та триватиме приблизно 15–25 хвилин. Глядачі можуть віддати свої голоси за допомогою застосунків для iOS, Android або Windows, зокрема через додаток можуть голосувати глядачі з країн, які не беруть участь у конкурсі.

Де дивитись Євробачення 2024

Європейська мовна спілка на своєму офіційному YouTube-каналі проведе прямі трансляції півфіналів і фіналу без коментарів. Пряма трансляція півфіналів розпочнеться 7 і 9 травня о 22:00, гранд-фінал стартує 11 травня о 22:00.

Також українці можуть подивитись "Євробачення" на таких платформах, як телеканал "Суспільне Культура", сайт "Суспільне Культура" та на сайті "Суспільне Євробачення". 

Нагадаємо, що раніше в Україні прокотилась хвиля обурення стосовно грошей, які виділили на нацвідбір на "Євробачення-2024". Організація національного відбору обійшлася державному бюджету України в майже 11 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 07.05.2024 18:01