Будинок, у якому сталася трагедія. Джерело: поліція в Харківській області

"Голос у голові наказав убити": на Харківщині нелюд забрав життя в літнього подружжя

У Малинівці Чугуївського району Харківської області 37-річний чоловік прийшов у гості до літнього подружжя поверхом нижче. Після конфлікту він забив їх до смерті.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області. Повідомлення про подію надійшло до Чугуївського районного управління поліції 23 листопада від мешканки Малинівки, сусідки загиблих. За адресою негайно прибули працівники поліції та виявили тіла чоловіка та жінки без ознак життя.

"Напередодні 37-річний чоловік прийшов до подружжя, яке мешкало поверхом нижче. Між ним і господарем квартири виникла сварка, і зловмисник розпочав бити руками та ногами літнього чоловіка. У цей час дружина потерпілого почула сварку та вийшла з кімнати. Нападник накинувся й на жінку. Рятуючись, вона вибігла до сходового майданчика, але за декілька кроків до нелюд наздогнав її, повалив на підлогу та забив до смерті", — йдеться в повідомленні.

Під час проведення обшуку за місцем проживання нападника поліцейські виявили одяг і взуття зі слідами бурого кольору. Поліція затримала 37-річного чоловіка. Він зізнався у скоєному та розповів, що мав з потерпілими неприязні стосунки, тож вирішив таким чином помститися.

Зловмисник також повідомив правоохоронцям, що вбив подружжя через голос, який почув у голові. Встановлено, що нападник перебуває на обліку у психіатра.

"За фактом відкрито кримінальне провадження за умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув’язнення. Затриманому повідомили про підозру у скоєнні злочину та призначили низку експертиз, у тому числі психіатричну. З’ясовують питання про обрання запобіжного заходу", — підсумували в поліції Харківської області.

Нагадаємо, що на Закарпатті до десяти років позбавлення волі засудили мешканця Мукачева. Він скоїв замах на вбивство двох осіб під час перестрілки в одному з розважальних закладів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.11.2023 00:19