Фото: Олександр Сирський / Telegram

"Головне завдання — посилити оборону": Сирський відвідав військових на Запорізькому напрямку

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав частини й підрозділи, які беруть участь в оборонній операції у Запорізькій області.

У своєму Telegram-каналі Сирський розповів, що на цій частині фронту тривають бойові дії різної інтенсивності. Ворог застосовує штурмову та бомбардувальну авіацію, дрони всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів.

"У таких умовах наше головне завдання — посилити оборону військ на найбільш складних ділянках фронту та забезпечити максимальну стійкість лінії оборони. З метою вжиття необхідних  заходів та оперативного реагування була спланована моя робота у військових частинах, які ведуть оборону у цьому регіоні", — наголосив головком.

У ході візиту Сирський зустрівся з командирами бригад. Військовослужбовці детально проаналізували ситуацію в районах бойових дій, стан забезпечення підрозділів боєприпасами, БпЛА та засобами РЕБ. 

"Особливу увагу приділили підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Були вжиті заходи для забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та усім необхідним. Дякую нашим воїнам за героїзм, стійкість та хоробрість. Важливо — знищувати окупанта максимально", — резюмував Сирський.

Нагадаємо, за даними ГУР, російські загарбники кидають на штурм поранених військових на тлі втрат під Лиманом Донецької області. У такий спосіб окупанти намагаються наростити наступальні дії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2024 19:23