Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Головний боксерський бій року: коли розпочнеться поєдинок Усика та Ф’юрі

Бій Усик — Ф'юрі є головною боксерською подією 2024 року. Боксери проведуть історичний поєдинок: на кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Початок боксерського вечора Усик — Ф'юрі о 19:00 за київським часом. Саме тоді у ринг виходитимуть перші боксери андеркарта. Усього перед боєм між Усиком і Ф'юрі відбудеться дев'ять поєдинків.

Трансляція розпочнеться о 00:30 за Києвом, але боксери вийдуть в ринг пізніше. Початок головної події вечора — не раніше 01:00 за київським часом.

Також точний час початку протистояння на рингу Усика та Ф'юрі залежить від попередніх поєдинків: чи проходитимуть вони усю дистанцію. Відповідно, час початку може зміститися ще пізніше.

Транслятором бою Олександр Усик — Тайсон Ф'юрі в Україні є стримінгова платформа MEGOGO.

Що відомо про бій Усик — Ф'юрі

Поєдинок за чотири основних пояси у гевівейті між Усиком і Ф'юрі відбудеться в саудівському Ер-Ріяді в суботу, 18 травня. Він визначить першого абсолютного чемпіона в гевівейті за 25 років. А також першого в історії — який об'єднає одразу чотири основних пояси в дивізіоні.

Бій Усик — Ф'юрі стане головною подією боксерського вечора, організованого у Саудівській Аравії. Саме поєдинок українця та британця закриватиме програму вечора в Ер-Ріяді. Спортсмени зароблять 103 мільйони доларів на двох. При цьому гонорар нашого земляка буде набагато скромнішим у порівнянні з його суперником. Ф’юрі отримає за чемпіонський бій 69 мільйонів доларів. Усик заробить набагато менше — 34 мільйони.

Бій мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Нагадаємо, що у другій дуелі поглядів Усик — Ф'юрі, яка відбулася вчора, переможців не виявилося. До того ж боксери навіть встигнули поштовхатися — ледь до бійки не дійшло, спортсменів розвели їхні команди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.05.2024 15:15