Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Команда Усика поскаржилася на стан рингу перед чемпіонським боєм із Ф’юрі в Ер-Ріяді

Команда Олександра Усика залишилася незадоволена якістю рингу перед боєм за абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. На думку фахівців, які супроводжують українського боксера, шви, що сполучають ділянки рингу, є доволі небезпечними.

Про це повідомив Sky Sports. Журналісти зазначили, що напередодні на місцевому рингу відбулися відкриті тренування.

За їх підсумками, представники Усика залишилися незадоволеними станом швів, якими сполучені ділянки рингу. В команді вбачають у цьому небезпеку зайвих спотикань учасників бою.

Медійники додали, що, за твердженнями організаторів бою, у ньому використають ринг, аналогічний тому, який був під час двох поєдинків Усика проти Ентоні Джошуа. 2022 та 2023 років українець двічі перемагав британського колишнього чемпіона в Лондоні та саудівській Джедді.

"Я заінтригований. Вчора я виходив у цей ринг перед усіма та не побачив нічого особливого", — додав британський боксер Фрейзер Кларк, який працює в Ер-Ріяді з британськими телевізійниками.

Поєдинок за чотири основних пояси у гевівейті між Усиком та Ф'юрі відбудеться в саудівському Ер-Ріяді в суботу, 18 травня. Він визначить першого абсолютного чемпіона в гевівейті за 25 років. А також першого в історії — який об'єднає одразу чотири основних пояси в дивізіоні.

До речі, між командами двох боксерів напередодні поєдинку сталася сутичка. Внаслідок інциденту лоба розбив батько британця Джон Ф'юрі.

Нагадаємо, що за об'єднавчий бій між українцем Олександром Усиком і представником Великої Британії Тайсоном Ф'юрі спортсмени зароблять 103 мільйони доларів на двох. При цьому гонорар нашого земляка буде набагато скромнішим порівняно з його суперником.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.05.2024 22:17