Фото: соцмережі

На Львівщині горе мати забула сина у школі й пішла до поліції писати заяву на його розшук

Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини визнав винною у неналежному виконанні батьківських обовязків Зоряну Головей, яка забула забрати свого восьмирічного сина зі школи та заявила у поліцію про його зникнення. 

Про це повідомляє Zaxid.net.

З постанови суду, яку винесли у грудні 2023 року, відомо, що випадок трапився 26 жовтня у Дрогобичі. Мати дитини, Зоряна Головей, близько 12:00 забула забрати свого восьмирічного сина із ліцею №4 імені Лесі Українки. Ввечері того ж дня, приблизно о 17:30, жінка заявила у поліцію про зникнення сина. На прохання класного керівника дитину зі школи забрали родичі.

Щодо матері хлопчика поліція склала протокол про адміністративне правопорушення через неналежне виконання батьківських обов’язків.

Суд визнав матір винною в адмінправопорушенні, призначивши їй 850 гривень штрафу, також вона має сплатити 537 гривень судового збору.

Нагадаємо, 22 грудня, у селищі міського типу Шкло, що на Львівщині працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій врятували 12-річну дівчинку, яка ледь не провалилася під кригу. Інцидент трапився на місцевому озері.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.01.2024 17:04