Наслідки обстрілу Харкова. Джерело: ДСНС

Харків під обстрілами дронів: є влучання комунальну установу

У суботу, 23 березня, ворожі безпілотники атакували Харків. Зафіксовано "приліт" в одну з комунальних установ. Поранення отримав цивільний чоловік.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Місто Харків було під обстрілом БпЛА "Шахед". Влучання в комунальну установу, внаслідок чого горіла покрівля та приміщення на третьому поверсі будівлі", — розповів він.

Голова Харківської обласної військової адміністрації зазначив, що під час повторного обстрілу постраждав 19-річний чоловік із поруч розташованого приватного будинку.

Як відомо, після півночі російські війська влаштували чергову атаку по Україні, використавши дрони-камікадзе. У низці східних і центральних областей оголошували повітряну тривогу. Зокрема, повідомляли про три вибухи у Харкові. Під повторний обстріл у Харкові 23 березня потрапили й працівники екстрених служб, поранення отримали поліцейський і рятувальник.

Олег Синєгубов також навів інформацію від Харківобленерго, згідно з якою за добу в Харкову та Харківській області під'єднали до електроживлення понад 440 тисяч абонентів.

"Наразі відключено до 275 тисяч абонентів міста й області. Енергетики продовжують працювати 24/7 над ліквідацією наслідків обстрілів", — підсумував очільник області.

Нагадаємо, вчора міський голова Харкова Ігор Терехов повідомляв, що внаслідок масованої ракетної атаки в п’ятницю, 22 березня, повністю знеструмлено Харків. У місті не працювало метро, світлофори, транспорт курсує за схемою блекауту, а воду подавали за графіком.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2024 09:19