Фото: Instagram Андрія Луніна

Хавбек "Реала" отримав нагороду за матч Ліги чемпіонів і поділився нею з Луніним (фото)

За матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів півзахисник мадридського "Реала" Браїм Діас отримав нагороду найкращому гравцю. Хавбек "вершкових" поділився трофеєм з українським голкіпером Андрієм Луніним, який неодноразово рятував мадридців від пропущеного голу.

Діас опублікував спільне фото з Андрієм Луніним у своєму Instagram.

На світлині автор забитого м'яча разом з Андрієм Луніним тримає нагороду найкращому гравцю поєдинку з "Лейпцигом", в якому "Реал" здобув мінімальну перемогу з рахунком 0:1.

"Вона також і твоя. Чудова гра", — написав Діас у соцмережі.

Браїм Діас поділився нагородою найкращому гравцю Ліги чемпіонів з Андрієм Луніним

Скріншот зі сторінки в Instagram Браїма Діаса

Варто відзначити, що наш земляк Андрій Лунін за гру проти "Лейпцига" здійснив дев'ять сейвів, зберігши власні ворота недоторканими. Також для українця потрапляння в основу "Реала" стало п'ятим поспіль.

За відсутності Куртуа головний тренер Карло Анчелотті проводив ротацію голкіперів — Андрія Луніна та Кепи Аррісабалаги.

Раніше повідомлялось, що головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті зробить ставку на українського голкіпера Андрія Луніна. Наш земляк виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги до повернення у стрій Тібо Куртуа.

Цікаво, що наприкінці грудня вже повідомлялось, що головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті не буде довіряти українському голкіперу Андрію Луніну місце в основному складі "вершкових". На цій позиції буде домінувати конкурент нашого земляка Кепа Аррісабалага.

Нагадаємо, на початку листопада до команди тижня у Лізі чемпіонів за версією УЄФА увійшли український голкіпер "Реала" Андрій Лунін та грузинський захисник "Шахтаря" Гіоргі Гочолейшвілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.02.2024 18:09