Юрій Ігнат. Джерело: Командування Повітряних сил

Ігнат розповів, скільки у Росії залишилось високоточних ракет

Російська Федерація накопичила близько 900 високоточних далекобійних ракет. Агресор застосовує приблизно ту саму кількість ракет під час обстрілів, яку здатний виготовити за місяць.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

"На тому ж рівні залишалась позначка. Тому що ворог протягом трьох комбінованих атак застосував велику кількість ракет. Нагадаю, що 29 грудня — 158 засобів повітряного нападу, й дрони, й ракети. Близько 100 застосував 2 січня", — зауважив Ігнат.

За словами полковника, щоб не залишитись ні з чим, Російська Федерація використовує приблизно ту ж саму кількість ракет під час обстрілів, яку може виготовити за місяць.

"Та й з "Калібрами" питання. Застосовується доволі мало. Не можна сказати з чим це пов'язано, але "Калібрів" було за оті атаки, що казав, лише три застосовано 2 січня", — резюмував Юрій Ігнат.

Раніше повідомлялось, що станом на ранок 28 січня на бойовому чергуванні Росії в акваторії Чорного моря залишаються два підводних човни. До пуску готові вісім ракет типу "Калібр".

Нагадаємо, у ніч на 28 січня російські загарбники атакували нашу країну ударними безпілотниками типу "Шахед" та балістичними ракетами. Сили протиповітряної оборони знищили чотири дрони-камікадзе.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.01.2024 11:13