"Її пройдено": Зеленський підбив підсумки найважчої в історії України зими

Україна пройшла найважчу зиму у своїй історії. Попри те, що нам вдалося подолати цей час, загроза для енергосистеми зберігається.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні.

Гарант зазначив, що в середу, 1 березня, провів енергетичну нараду за участі всіх, від кого залежить стабільність роботи енергосистеми.

"Цю зиму пройдено. Вона була дуже складною, і цю складність відчув без перебільшення кожен українець. Але все ж ми змогли забезпечити Україну енергією і теплом. Так, загроза для енергосистеми зберігається. Але й робота заради енергосистеми триває", — наголосив президент.

Зеленський також повідомив, що під час наради зафіксували поточні завдання для того, щоб нормально завершити цей опалювальний сезон.

"І ми вже почали готуватись до наступного сезону – кожен з учасників наради отримав свою частину роботи щодо цього. Бачимо ризики – знайдемо реагування", — підкреслив гарант.

Наприкінці свого звернення Зеленський традиційно подякував усім, хто допомагає боротися за Україну.

Нагадаємо, у ЗСУ вважають, що Російська Федерація продовжить обстріли української енергосистеми. Окупанти ставлять за мету припинення постачання нафтопродуктів та електроенергії до нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.03.2023 22:04