Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Іноземні ЗМІ оприлюднили час початку сьогоднішньої прес-конференції Зеленського

За інформацією France-Presse й AFP, прес-конференція президента України Володимира Зеленського розпочнеться сьогодні після 16:00. В Офісі президента поки що точного часу та скільки триватиме зустріч із журналістами не повідомляли.

Як відомо, подробиці не розголошують із міркувань безпеки. Учора Офіс президента України оголосив акредитацію представників ЗМІ до 16:00 понеділка, 18 грудня.

"Від одного засобу масової інформації може бути акредитовано одного кореспондента, одного оператора, одного фотографа. Про час і місце проведення заходу буде повідомлено в листі-підтвердженні акредитації", — зазначили в Офісі президента.

Попередня підсумкова прес-конференція Володимира Зеленського відбулася 24 лютого 2023 року. Вона мала назву "Лютий. Рік незламності". Її присвятили річниці повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну. Під час розмови з журналістами президент відповів на низку запитань.

Під час вечірнього звернення 17 грудня президент Володимир Зеленський відзначив завершення результативного тижня. Він наголосив, що Україні вдалося здобути декілька важливих перемог на дипломатичному фронті.

Нагадаємо, що 16 грудня Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача. На ній обговорили низку важливих для країни питань. Головний акцент зробили на тому, щоби реалізувати всі домовленості з партнерами щодо нових виробництв зброї — спільних виробництв і спільної ремонтної бази. Головне завдання — максимально посилити Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.12.2023 13:40