Володимир Зеленський на Ставці верховного головнокомандувача. Джерело: Офіс президента України

Акцент на виробництві зброї: Зеленський розповів, що обговорювали на сьогоднішній Ставці (відео)

У суботу, 16 грудня, президент України Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача. На ній обговорили цілу низку важливих для країни питань.

Про це повідомив Володимир Зеленський у своїх соціальних мережах.

"Провів Ставку. Різні питання, різні аспекти оборони. Тривала майже три години", — зазначив він.

Український президент деталізував, що на Ставці торкалися актуальних питань військових, ветеранів, бригад, фортифікаційних укріплень, виробництва зброї.

"Окремо працюємо, щоби реалізувати всі наші домовленості з партнерами щодо нових виробництв зброї — спільних виробництв і спільної ремонтної бази. Головне завдання – максимально посилити Україну", — наголосив Володимир Зеленський.

За його словами, кожен місяць має додавати сил нашій обороні й обороноздатності країни в цей складний для неї час.

"Слава всім, хто воює заради України! Слава всім, хто забезпечує потрібний результат у кожній сфері, де нам так потрібна міцність! Слава нашому народу! Слава Україні!" — підсумував Зеленський.

Нагадаємо, що 15 грудня на засіданні Конгресу українських громад президент Володимир Зеленський звернувся до українських чиновників із закликом більше працювати над перемогою України. Він попередив, що тепер ретельніше контролюватиме ситуації в областях і громадах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.12.2023 18:57