Фото: macrumors.com

Інсайдер розкрив нову особливість iPhone 16 Pro Max: що готує компанія Apple

Новий iPhone 16 Pro Max отримає покращену основну камеру, яка забезпечить більш якісну зйомку. 

Про це повідомив головний китайський інсайдер Digital Chat Station.

Наголошується, що новий iPhone 16 Pro Max буде оснащений камерою з роздільною здатністю 48 мегапікселів, але вона буде більше на 12%, ніж в поточному поколінні (1/1,14 дюйма проти 1/1,28)

За даними інсайдерів, у камері iPhone 16 Pro Max застосовується сенсор Sony IMX903, багаторівнева система лінз і 14-бітний ЦАП з системою подвійного перетворення коефіцієнта посилення (DCG). Це має підвищити динамічний діапазон, знизити рівень шуму і забезпечити більш якісну зйомку.

Водночас існує припущення, що Apple оснастить iPhone 16 Pro Max телеоб'єктивною перископічною камерою з оптичним зумом аж до 15Х. Ці нововведення дозволять Apple зберегти відмінність між двома пристроями "Pro" в цьому році.

Нагадаємо, раніше компанія Apple повідомила, що виявила кілька проблем, які можуть призвести до того, що нові iPhone при роботі нагріваються більше, ніж очікувалося. Зокрема, йдеться про помилку в програмному забезпеченні iOS 17.

Також раніше інсайдери заявляли, що iPhone 16 Pro відрізнятиметься від iPhone 15 Pro розміром дисплея та новою ємнісною кнопкою захоплення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 25.01.2024 18:48