Фото ілюстративне. Джерело: Сили оборони Півдня

"Йдемо вперед": Сили оборони Півдня назвали кількість знищеної живої сили і техніки ворога за минулу добу

Українські військові завдали чимало втрат окупантам на лівобережжі Херсонської області. Зокрема, вони знищили склад боєприпасів і спостережний пункт російських військ.

Про це повідомили Сили оборони Півдня у своєму Telegram-каналі.

"Сили оборони півдня продовжують виконання вогневих завдань", — йдеться в повідомленні.

За минулу добу ворогу завдано таких втрат:

  • 47 окупантів;
  • 12 гармат;
  • сім одиниць автомобільної бронетехніки.

Окрім того, українські військові повідомили, що внаслідок добре злагодженої операції знищено склад боєприпасів і спостережний пункт рашистів.

"Йдемо вперед, разом — до Перемоги!" — підсумували в Силах оборони Півдня України.

Раніше керівниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк заявила, що військові закликають українських громадян дотримуватись інформаційної тиші. Згодом це дозволить звітувати про "великі успіхи" на південному напрямку. За її словами, російські війська перейшли в інтенсивну оборону на південному напрямку. Агресор вже розуміє, що просування Сил оборони стає невідворотним.

Нагадаємо, що в Україні 630 днів триває повномасштабна війна, яку Росія розпочала 24 лютого 2022 року. За цей час ворог втратив майже 311 тисяч окупантів та десятки тисяч одиниць техніки. Лише минулої доби Збройні сили України ліквідували 820 рашистів, 15 їхніх танків, 358 артилерійських систем й не тільки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.11.2023 13:36