Фото: Facebook Дениса Шмигаля

Кабмін виділив понад мільярд гривень на посилення оборони у двох областях

У вівторок, 15 серпня, Кабінет міністрів на засіданні виділив кошти на посилення оборонних рубежів північно-східних регіонів. 

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Понад 1,2 мільярда гривень підуть на зміцнення оборони Харківщини та Чернігівщини.

Глава уряду наголосив, що Україна щоденно зміцнює свою обороноздатність. Так, сьогодні Кабмін ухвалює два рішення для посилення оборонних рубежів північно-східних регіонів.

"На запит Харківської та Чернігівської ОВА спрямовуємо 911,5 мільйона для Харківщини та понад 363 мільйони гривень для Чернігівщини на будівництво військових інженерних та фортифікаційних споруд. Замовниками та виконавцями цих робіт є обласні військові адміністрації", — написав прем'єр у своєму Telegram.

Нагадаємо, 11 серпня Кабінет міністрів виділив Головному управлінню розвідки Міністерства оборони з резервного фонду держбюджету 200 мільйонів гривень. Так, кошти українських платників податків будуть спрямовані на здійснення заходів, необхідних для зміцнення обороноздатності держави, зокрема на придбання озброєння, військової техніки та боєприпасів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.08.2023 18:44