Фото: Telegram Рамзана Кадирова

Кадиров перебуває у комі, — ГУР

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили інформацію про критичний стан глави Чечні Рамзана Кадирова.

Відповідну заяву зробив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов. Зазначимо, у ЗМІ раніше з'явилася інформація, що лідер Чечні Кадиров впав в кому. 

"Так, справді, є інформація, що військовий злочинець Кадиров перебуває у важкому стані і хвороби, які були — загострились і спричини до такого важкого стану", — сказав він.

За словами Юсова, дані про критичний стан глави Чечні підтверджуються з різних джерел. Наголошується, що йдеться не про поранення.

"Інформація підтверджується з різних джерел у медичних та політичних колах. Мова йде не про поранення. Інші деталі потребують додаткових уточнень. Він хворіє давно, і мова йде про системні проблеми зі здоров'ям. Але останні кілька днів він перебуває у важкому стані", — сказав представник розвідки.

Нагадаємо, раніше розвідка Великої Британії повідомила, що чеченський лідер Рамзан Кадиров визнав, що його батальйон "Восток-Ахмат" перебуває на Оріхівській ділянці фронту Запорізької області. Такою заявою Кадиров намагається вислужитись перед російським диктатором Володимиром Путіним та показати значну роль його військ у війні в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.09.2023 19:44