Фото: поліція Київщини

Катався між вагонами: на Київщині 15-річного хлопця на залізниці вдарило струмом

На Київщині 15-річний підліток катався між вагонами потяга. Небезпечна розвага призвела до ураження електрострумом. Хлопця госпіталізували з множинними опіками тіла.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

"15-річний хлопець отримав ураження струмом під час руху потяга в місті Буча", — йдеться у повідомленні.

Вказується, що 1 червня, близько 18:40, до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення від очевидця про те, що з потяга упав хлопець. Як попередньо встановили слідчі, підліток, ігноруючи правила безпеки, заліз між вагонами потяга, через що отримав ураження струмом та упав.

Потерпілий отримав 40% опіків тіла. Також у хлопця діагностовано забої. Медики доставили підлітка до Ірпінської лікарні.

"Залізниця — зона підвищеної небезпеки. Закликаємо батьків слідкувати за дозвіллям дітей та цікавитися їх місцем перебування!" — наголосили в прес-службі.

Нагадаємо, у квітні на Київщині 11-річний хлопчик постраждав від удару струмом, який він отримав, коли виліз на дах вантажного потяга. Інцидент трапився в місті Біла Церква. Внаслідок трагічного випадку тіло та одяг 11-річної дитини обгоріли. 

Додамо, 8 червня у селі Киселів, що у Чернівецькій області, через ураження електрострумом загинув восьмирічний хлопчик. Дитина померла до прибуття медиків швидкої допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.07.2024 19:59