Фото: Кіану Рівз. Джерело: "Вікіпедія"

Кіану Рівз написав свій перший фантастичний роман про безсмертну людину

Відомий голлівудський актор Кіану Рівз розповів подробиці про свій перший фантастичний роман. Ідея його написання виникла в актора після знімань фільмів "Джон Вік 2" та "Матриця. Воскресіння".

Як повідомляє The New York Times, актор уявив собі людину, яка не може померти.

Рівз називає це серією "якщо". Актор почав уявляти, "якби йому було 80 тисяч років" і подібні речі. За словами знаменитості, спочатку персонаж існував тільки в його голові, а потім він подумав, що це може стати романом. Стародавній воїн Рівза став якорем франшизи, яку він написав у співавторстві з коміксом BRZRKR, після чого той перетворився на 12-серійний серіал.

Видання додає, що Рівз випускає дебютний роман The Book of Elsewhere, що у перекладі означає "Книга з іншого світу". Він написаний у співавторстві з письменником Чайна Міевілль з Великої Британії. Партнерство Рівза та Міевіля має естетичний, культурний і навіть філософський сенс. Обидва чоловіки ставлять карколомні питання про таємниці буття у своїх роботах і часто протягують ці ідеї через сюжети, наповнені яскравими подіями. 

Дії цього твору розгортаються у світі коміксів BRZRKR, у ньому змішуються наукова фантастика, фентезі, історична фантастика та міфологія. Головним героєм буде 80-тисячолітній воїн, який має ім'я Унуте або Бі. Актор наділив персонажа надзвичайною силою, але той водночас є втомленим від свого безсмертного стану.

Спочатку цей роман читається як приголомшливий шпигунський трилер зі сценами різанини, які нагадують роль Рівза як вбивці у "Джоні Віку»". Він починається зі сцени гротескного насильства, коли секретний військовий підрозділ потрапляє в засідку, влаштовану терористом-смертником, націленим на воїна, який погодився дозволити військовим використовувати його як зброю в обмін на їхню допомогу в розгадуванні таємниці його існування, але досить швидко роман повертає на щільнішу філософську територію.

Нагадаємо, у травні до Києва приїздив відомий голлівудський актор Міша Коллінз. Зірковий актор походить із сім’ї родом з Київської області. Він вивчав українську політику та історію в коледжі й неодноразово приїжджав в Україну. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 19.07.2024 12:24