Джерело: Instagram Алісси Мілано

Відома американська акторка підтримала Україну після атаки на "Охматдит"

Відома американська акторка Алісса Мілано підтримала Україну після масованого ракетного удару у понеділок, 8 липня. Знаменитість є амбасадором проекту UNITED 24.

Про це стало відомо з Instagram-сторінки Мілано.

Вона опублікувала пост із кадрами руйнувань дитячої лікарні "Охматдит", яка постраждала внаслідок прильоту ракети окупантів. Також Мілано у сторіс опублікувала інші фото та відеоматеріали наслідків російської атаки на Україну того дня.

Підтримка Алісси Мілано

Підтримка Алісси Мілано

Джерело: Instagram Алісси Мілано

Водночас варто наголосити, що акторка має понад чотири мільйони аудиторії. Багато хто з її шанувальників відгукнувся в коментарях зі словами підтримки українському народу та з засудженнями дій Москви. Зокрема, у коментарях були й українці, які подякували акторці за її позицію.

З травня 2024 року Алісса Мілано приєдналася до ініціативи UNITED 24 разом із ще однією світовою зіркою — актрисою Гіларі Свенк. Мілано відома за роллю у серіалі  "Всі жінки — відьми", де зіграла роль Фібі. 

Нагадаємо, 8 липня посол Німеччини в Україні Мартін Єгер прокоментував ракетний удар російських окупантів по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. Посол назвав цей удар окупантів війною проти цивільного населення. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 09.07.2024 10:09