Фото ілюстративне зі соцмереж

Київська влада розповіла про перші наслідки вибухів у столиці

Унаслідок ракетної атаки окупантів на Київ у понеділок, 25 березня, зафіксовано падіння уламків на житлові будинки. Оперативні служби працюють у цих місцях.

Про це повідомили Київська міська військова адміністрація та міський голова Києва Віталій Кличко.

"За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок. Оперативні служби слідують на місце пригоди. Дані уточнюються", — розповів начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Віталій Кличко уточнив, що відбулися виклики екстрених служб у Печерський, Соломʼянський і Дніпровський райони столиці. Підрозділи прямують на місця.

"У Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети. Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються", — додали в Київській міській військовій адміністрації.

Мешканці столиці повідомляють про великий стовп диму в центрі Києва.

"У Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі. Екстрені служби працюють на місці. Наразі виявили одну постраждалу. Їй медики надали допомогу на місці", — уточнив інформацію Віталій Кличко.

Згодом він додав про двох постраждалих у Печерському районі. Одній жінці надали допомогу на місці. Іншу — медики госпіталізували.

Нагадаємо, що російські окупанти завдали ракетного удару по столиці України Києву. Спрацювала система протиповітряної оборони. Місцеві мешканці чули вибухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 11:15