Наслідки рашистського обстрілу Харкова. Джерело: Харківська обласна прокуратура

Кількість постраждалих унаслідок суботнього удару рашистів по Харкову суттєво зросла

У суботу, 22 червня, російські окупанти скинули на Харків чотири керовані авіабомби. Кількість постраждалих в результаті цього удару вже перевалила за 50 осіб.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

"Станом на 20:20 кількість постраждалих зросла до 52 людей, серед них 23 чоловіки, 26 жінок та троє дівчат віком 12, 13 та 17 років", — розповіли в прокуратурі.

Також відомо, що троє людей в результаті російського обстрілу загинули.

Згодом у Харківській обласній військовій адміністрації повідомили, що кількість постраждалих вже зросла до 54.

Як відомо, вдень 22 червня російські війська скинули на Харків відразу чотири керовані авіабомби. Одна з них влучила в житловий будинок.

На цю подію оперативно відреагував президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що цей російський терор керованими авіабомбами має бути зупинений і може бути зупинений. Потрібні сильні рішення партнерів, щоби ми могли знищувати російських терористів і російську бойову авіацію там, де вони є.

"Ми вже довели, що захистити людей і життя від ракетного терору реально, зокрема очищенням прикордонних районів від пускових установок терористів. Потрібно захистити й від бомб. Потрібна ця рішучість. Дякую всім, хто допомагає Україні захищати життя!" — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що президент також заявив, що Україні необхідні засоби для знищення російських носіїв бомб. Ними окупанти постійно атакують українські міста, таким чином тероризуючи цивільне населення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.06.2024 21:55