Фото: Freepik

Китай має доступ до інформації користувачів TikTok, — Конгрес США

Спікер Палати представників Конгресу США Кевін Маккарті вважає, що влада Китаю має доступ до даних користувачів соціальної мережі TikTok. Їх можуть використовувати з метою шпигунства.

Про це заявив він заявив у Twitter.

Кевін Маккарті висловив занепокоєння через те, що генеральний директор TikTok не може бути чесним і визнати те, Китай має доступ до особистих даних користувачів TikTok.

"Палата представників буде рухатися вперед із прийняттям законодавства для захисту американців від технологічних "щупалець" Комуністичної партії Китаю", — написав Маккарті.

Відзначимо, 14 грудня сенат США одноголосно схвалив законопроєкт, який забороняє використання соцмережі TikTok на телефонах та електронних пристроях федерального уряду. Наприкінці січня сенатор США запропонував повністю заборонити в країні TikTok.Нині ж законодавці збирають підписи для того, щоб надати Джо Байдену повноваження заборонити TikTok в країні. 

Нагадаємо, на Черкащині двоє 14-річних хлопців і дівчат вчинили наругу над могилою бійця ЗСУ і виклали відео в ТікТок. Вони зняли з надгробка прапор України, який встановили на знак пошани.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.03.2023 11:31