Клімкін запевнив, що безвізому режиму України з ЄС нічого не загрожує

22 ГРУДНЯ 2017 12:10

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що наразі із безвізом України з Євросоюзом немає ніяких проблем. За словами чиновника, близько  400 тис. українців вже успішно скористувались безвізовим режимом, передає TrueUA.

«Ніяких загроз для цього немає. Ніхто безвіз завтра-післязавтра в Україні не відніме. Але те, що обіцяли (європейським партнерам, - ред.) - потрібно виконувати. Я пам'ятаю, як ми робили безвізовий план. І створення антикорупційних органів було частиною цього плану. Але якщо ми виконали цей план, отже, він функціонує», - наголосив Клімкін в ефірі телеканалу «1+1».

Крім того, міністр зазначив, що питання до завершення реформи всієї антикорупційної системи в Україні є, зокрема це стосується створення Антикорупційного суду, але наразі ця реформа ще не завершена.

Нагадаємо, що французький посол в Україні Ізабель Дюмон нещодавно заявила, що Україна може втратити безвізовий режим через хабарництво в Державній міграційній службі та неспроможність повноцінно реалізувати реформи.

Політика, 22.12.2017 12:10