Фото: novynarnia.com

Коли відбудеться наступна ракетна атака РФ: прогноз військових

Російська Федерація готує чергову масовану ракетну атаку на Україну. Окупанти можуть обстріляти нашу територію на річницю війни — 24 лютого.

Таку заяву зробила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

Гуменюк повідомила, що росіяни зберігають у Чорному морі два носії крилатих ракет "Калібр" і, враховуючи, їхнє тяжіння до "сакральних дат", можуть здійснити черговий обстріл на роковини вторгнення в Україну.

Чергова масована ракетна атака: що відомо

Новий масований ракетний удар РФ по Україні розпочався ввечері 9 лютого. За даними ЗСУ, до 12:00 10 лютого Росія випустила понад 100 ракет. Вибухи чули у Києві, Харкові, Кривому Розі, Хмельницькому, Вінниці, Івано-Франківську, а також у Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.

У період із 21:50 9 лютого до 12:00 10 лютого РФ випустила 71 крилату ракету та до 35 ракет комплексу С-300. Водночас ворог застосував сім ударних БпЛА типу Shahed.

Президент Володимир Зеленський прокоментував масований ракетний обстріл 10 лютого. Гарант наголосив, що російські ракети на території Молдови та Румунії — це виклик НАТО, колективній безпеці.

Нагадаємо, у Молдові також прокоментували інцидент. Там засудили такий крок й викликали у МЗС посла РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.02.2023 09:52